4 Klassiske Køkkener fra Kitchen Tailor

Hos Snedkerfirmaet Kitchen Tailor laver vi mange klassiske køkkener, som er smukke, fordi de er lavet på den helt rigtige måde med tappede/slidsede lågerammer og kittede ruder i vitrineskabene.

Hver gang bliver de meget forskellige fordi det tilpasses arkitekturen i huset og de menneskers drømme og behov, som skal leve i det.

Klassisk emhætte og vitrinerGråt malet klassisk køkken med høje vitrineskabe til porcelæn ved spisepladsen. Søjler med kannelurer fremhæver det klassiske. Stenbordplade i Jura Grau. Metrofliser bag ILVE komfur.

 

IMG_2489Hvidt klassisk køkken med stor porcelæns udslagsvask. Stenbordplade sort granit og sorte klassiske greb understreger stilen.

 

køkken1Næsten sort klassisk køkken med sort granit bordplade. Porcelænsvask og klassisk armatur i krom er som et smykke i det rå køkken med den sorte LaCanche komfur, udstoppet vildsvin og kobbergryder.

 

L1000065Dette klassiske køkken passer smukt til det højloftede rum i denne herskabslejlighed på Østerbro. ILVE komfur og Perrin & Rowe armatur i matslebet stål gør det flot og råt på en gang.

 

Leave a Reply