Category Archives: Kitchen

Snedker Finesser

Et snedkerkøkken lavet på den helt rigtige måde med massiv træ skuffer i egetræ med svanehale sinkede samlinger, er de finesser, som gør køkkenet til, ikke blot en daglig glæde at bruge, men også et sandt luksus produkt.

Krydderi indsats i egetræSkuffe indsats til krydderier i massiv egetræ

Knivblok indsats i egetræKnivblok indsats til kokkeknive

Knivblok

Ekstra dybe skuffer og udtræksbakker rummer meget mereUdtræksbakker ekstra dybeAlt sammen detaljer, som kan tilpasses den enkeltes ønsker og behov

4 Klassiske Køkkener fra Kitchen Tailor

Hos Snedkerfirmaet Kitchen Tailor laver vi mange klassiske køkkener, som er smukke, fordi de er lavet på den helt rigtige måde med tappede/slidsede lågerammer og kittede ruder i vitrineskabene.

Hver gang bliver de meget forskellige fordi det tilpasses arkitekturen i huset og de menneskers drømme og behov, som skal leve i det.

Klassisk emhætte og vitrinerGråt malet klassisk køkken med høje vitrineskabe til porcelæn ved spisepladsen. Søjler med kannelurer fremhæver det klassiske. Stenbordplade i Jura Grau. Metrofliser bag ILVE komfur.

 

IMG_2489Hvidt klassisk køkken med stor porcelæns udslagsvask. Stenbordplade sort granit og sorte klassiske greb understreger stilen.

 

køkken1Næsten sort klassisk køkken med sort granit bordplade. Porcelænsvask og klassisk armatur i krom er som et smykke i det rå køkken med den sorte LaCanche komfur, udstoppet vildsvin og kobbergryder.

 

L1000065Dette klassiske køkken passer smukt til det højloftede rum i denne herskabslejlighed på Østerbro. ILVE komfur og Perrin & Rowe armatur i matslebet stål gør det flot og råt på en gang.

 

Bakkehuset

Et besøg for Kitchen Tailor til Skagen for at måle op til køkken, bademøbel og garderober bragte mig til dette fantastiske sommerhus, som ligger i Gl. Skagen. Huset er tegnet af den legendariske Skagenarkitekt Alfred Hansen og ligger helt HELT unikt, gemt mellem klitterne og samtidig højt hævet på en Bakketop, med den mest fantastiske udsigt ud over Gl. Skagen med Vesterhavet i det fjerne. Den ro og de dufte, der mødte mig der, var unikke, og jeg glæder mig til at skulle tegne inventaret til dette dejlige sted. I vil kune følge processen fremover på bloggen.

Skagen

Bakkehuset dukker frem bag klitter med marhalmBakkehuset

Sort træhus med stråtag – halvcirkelformede redningsvindueView over Gl. Skagen med  Vesterhavet i baggrunden
View over Gl. Skagen med Vesterhavet i baggrunden
Opmåling til køkken

Opmåling til køkken med den rå væg med EL-installationer 

Vesterhavet

Vesterhavet

Det lader til at solen altid skinner på Skagen, selvom der var regnvejr hele vejen derop fra Ålborg Lufthavn…